Ervaring

Zlokker is uw Online Assistent! Met ruim twintig jaar werkervaring in functies zoals Executive Assistant en Officemanager, werk ik heden weliswaar als Virtual Professional binnen mijn vakgebied. Zlokker is op 1 januari 2018 opgericht door mijzelf, Zanika Lokker.

crop interviewer writing in notepad and talking to job seeker

Specialisme

Ik ben gespecialiseerd in het ondersteunen van drukbezette managers en ondernemers met Internet Marketing en Dagelijks Management. Mijn taak begint bij u: begrijpen wat u nodig heeft zodat ik u oplossingen kan aanbieden die voldoen aan uw verwachtingen. Kortom, werk goed uitvoeren met een persoonlijke aanpak, daar sta ik voor!

crop faceless multiethnic interviewer and job seeker going through interview

Contact

Geen idee wat u nodig heeft of wat van belang is? Ik ben altijd van harte bereid om te overleggen hoe we kunnen samenwerken.

Neem contact op.

Testimonials

-Dhr. A.J. M

Als internationaal consultant op vereenvoudiging van grenspassageprocedures voor agrarische goederen ben ik veel op reis. Om zoveel mogelijk tijd te kunnen besteden aan mijn klanten en internationale contacten heb ik als enige jaren een aantal taken ondergebracht bij mijn Virtual Professional, Zanika Lokker.

Zanika verzorgd mijn agenda, regelt afspraken, boekt mijn reizen en zorgt voor de verslaglegging en administratie. Zij ontzorgd mij volledig en neemt alle routinetaken over zodat ik mij kan concentreren op het inzetten van mijn expertise. Zij is zeer gemotiveerd, zorgvuldig en nooit te beroerd om een tandje bij te zetten, als dat voor het werk noodzakelijk is.

Haar competenties en vaardigheden liggen op het gebied van communicatie en organisatie. Zij heeft inmiddels een behoorlijke ervaring, beschikt over organisatiesensitiviteit  en is goed in staat mijn bedrijf te representeren. Kortom ik ben zeer tevreden over de plezierige samenwerking en de resultaten.

-Dhr. E. Majoor

Ik heb mijn website door Virtual Professional Zlokker laten maken en ik ben hierdoor nu al reeds 3 jaar klant. Zij neemt haar service hoog in het vaandel, houd zich aan de gemaakte afspraken en voert wijzigingen direct door. 

 Ze ondersteunt mij o.a. bij website onderhoud, het klaarzetten van blogartikelen en het versturen van nieuwsbrieven. Zanika neemt ook vaak onverwachte administratieve taken van mij over waardoor ik mijzelf kan focussen op mijn werkzaamheden. 

In de toekomst zal ik een individuele training afnemen waardoor ik zelf wijzigingen kan aanbrengen.

De samenwerking met Zanika bevalt mij zeer goed en ik kan het elk ander aanraden. Als je een assistente zoekt waar je op kan bouwen en vertrouwen, kan ik Zlokker zeker aanbevelen.

Via de blog

architect composition data demonstration

Tools

Uw Online Assistent!

Virtual Assistant of Online Assistent worden? De nieuwste en beste tips op één plek!

Nieuwe berichten in uw inbox

%d bloggers liken dit: