Geplaatst op

Bent u al online zichtbaar in Coronatijd?

photo of woman writing on tablet computer while using laptop
Photo by Anthony Shkraba on Pexels.com

Bent u al online zichtbaar in Coronatijd? Online zichtbaar zijn is zeker wenselijk als u wilt blijven meedraaien in deze tijd. Sinds het begin van de harde lockdown die half december inging, waren niet essentiële zaken gesloten. Deze winkels mogen vanaf vandaag 10-02-2021 weer open voor het afhalen van online bestelde producten. Dit wordt de zogeheten (click and collect) methode genoemd.

Zlokker biedt uw onderneming de mogelijkheid online zichtbaar te worden. Als Virtual Professional (VP) kan ik een volledige klantenbestelsysteem voor u op te zetten in WordPress. Uw klanten kunnen zo via uw online bestelsysteem orders plaatsen, bestellen en afhalen. Online zichtbaar zijn is nu van groot belang voor kleine ondernemers en dit zal ook na de Coronatijd van groot belang blijven. Door online zichtbaarheid loopt u geen inkomsten mis. Concurrenten die hun producten wél via internet aanbieden draaien weliswaar goede zaken.

Als VP bied ik kleine ondernemers ook nazorg aan waardoor u het volledige online marketing proces uit handen kan geven. Echter, als u uw website wilt bijhouden kunt u een individuele training WordPress afnemen waardoor u zelf uw website kan beheren en wijzigingen kan aanbrengen. Zie websitemakenmetzlokker.com voor meer informatie of neem direct contact op via mail info@zlokker.com of telefoonnummer: 036 848 71 90.

Geplaatst op

Wat is een VP?

person writing on notebook

Wat is een Virtual Professional (VP)? Een VP is een virtuele expert op een heel specifiek gebied.

Zlokker biedt de volgende diensten aan:

 1. Online marketing
 2. Dagelijks management
 3. Kantoorartikelen webshop

Tevens helpt Zlokker bij projecten en kijkt naar mogelijkheden om terugkerende taken zo efficiënt mogelijk in te richten. Denk hierbij aan het gebruik van processen, systemen en tools.

Wanneer u een ervaren VP inschakelt, kunt u zich focussen op uw core business!

Het inhuren van een VP is in Nederland in opkomst. Mkb’ers en ZZP’ers realiseren zich dat een bedrijf bouwen niet alleen gaat. Als u wilt groeien als zelfstandige ondernemer kunt u een VP aan je bedrijf koppelen, die bepaalde taken voor u kan overnemen en uitvoeren.

Geplaatst op

Algemene informatie

Vindt hier onderaan algemene informatie over Zlokker.

Algemene Voorwaarden

Indien u met mij wilt samenwerken maken wij onderling duidelijke afspraken.
Deze afspraken zet ik vervolgens om in een overeenkomst. Daarbij zijn ook de
Algemene Voorwaarden van Zlokker van toepassing.

Pakketten

Ik bied vier Pakketten aan die u de mogelijkheid geven om mijn diensten in de vorm van een kaart te bemachtigen. Op deze manier is het voor u duidelijk en er vinden geen onverwachte verrekeningen achteraf plaats. 

Privacyverklaring

Vindt hier de Privacyverklaring van Zlokker

Privacy en Cookie Statement

Vindt hier de Privacy en Cookie Statement van Zlokker

KVK


Zlokker staat sinds 01-02-2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Almere onder KvK nummer:  70849307

BTW nummer

NL002182137B42

IBAN nummer

NL48RABO0330551329

Contactgegevens

Meer informatie

Neem contact op!

Geplaatst op

Internationaal ondernemen

Op zoek naar een Virtual Professional met Engels als voertaal!

person with toy airplane on world map
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Gaat u Internationaal ondernemen? Zlokker ondersteunt ondernemers ook in het buitenland!

Zlokker helpt ondernemer bij het opbouwen en versterken van het internationaal ondernemerschap door ondersteuning aan te bieden als Virtual Professional(VP). Kortom, ik ben uw eerste aanspreekpunt in het buitenland en ik onderhoudt contact met uw klanten en leveranciers.

Verder kunt u tijdens vak- en handelsbeurzen netwerken en oriënteren op de markt van uw keuze. Bovendien organiseert de Nederlandse overheid regelmatig seminars, matchmakingevents, economische missies en handelsreizen. In de evenementenkalender vindt u alle door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) verzorgde (digitale) evenementen terug, op datum. In de Agenda Internationaal Ondernemen kunt u een selectie maken van (digitale) evenementen of handelsmissies op land, onderwerp en sector.

De RVO is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Deze dienst heeft als doel om ondernemend Nederland verder te helpen. Om dit te kunnen doen biedt RVO voorlichting & advies, financiering en contacten. Het maakt niet uit in welke fase je onderneming zit, je kunt er met allerlei ondernemersvragen terecht. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam en internationaal ondernemen. Ook heeft de RVO verschillende regelingen en subsidies waar je als (startende) ondernemer gebruik van kunt maken.

Wanneer u internationaal onderneemt is het fijn om een ervaren VP als Zlokker te hebben die ondersteuning kan aanbieden in het land waar u zaken doet. Weliswaar, voor ondernemers met internationale ambities is het soms lastig om te communiceren met nieuwe partners in het buitenland. Zlokker kan een aantal taken van u uit handen nemen!

Zlokker is uw eerste aanspreekpunt in het buitenland!

smiling formal male with laptop chatting via phone
 • Internationaal telefoon- en agendabeheer (Engels)
 • Opzetten van internationale conference calls (Engels)
 • Organiseren en notuleren van bijeenkomsten in het buitenland (beheer inschrijvingen, communicatie naar deelnemers, documentatie voorbereiden, contact met locatie)

Neem contact op: Info@zlokker.com

Zlokker is uw eerste aanspreekpunt in het buitenland!

person writing on notebook
 • Vertalen van e-mails, brieven en documenten (Engels-Nederlands)
 • Mailbox beheer en correspondentie (Engels)
 • Boeken van zakenreizen en hotelaccommodaties in het buitenland

Neem contact op: Info@zlokker.com

Links naar internationaal ondernemerschap!

Neem contact op: Info@zlokker.com

Geplaatst op

Tools

young lady typing on keyboard of laptop in living room
Photo by Vlada Karpovich on Pexels.com

Voor een vloeiende samenwerking met een Virtual Professional (VP) Zlokker zijn tools en programma’s van essentiële belang. Een VP gebruikt online tools en programma’s om online te communiceren, informatie te delen en om online samen te werken.

15 tools en programma’s die Zlokker gebruikt als VP

Microsoft Office

Kantoorsoftwarepakket

Microsoft Office is een kantoorsoftwarepakket van Microsoft en wordt ontwikkeld voor WindowsWindows 10 MobilemacOSiOS en Android. Het werd geïntroduceerd op 1 augustus 1989 als een marketingterm voor een softwarebundel van Microsoft: Microsoft WordMicrosoft Excel en Microsoft PowerPoint. In de loop der jaren zijn er nieuwe Office-applicaties bij gekomen, maar ook zijn er andere verdwenen. De programma’s delen tevens sommige functies, zoals de spellingscontrole, OLE-data-integratie en de scripttaal Microsoft Visual Basic for Applications (VBA). Office zou wereldwijd door meer dan een miljard mensen worden gebruikt.[1]Om de drie jaar wordt een nieuwe versie van het programma uitgebracht. De recentste versie is Microsoft Office 2019 voor zowel Windows als macOS, gelanceerd op 24 september 2018. WikipediaBegrip. (z.d.). In Wikipedia. Geraadpleegd op 30-11-2020, van https://nl.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Office

WordPress

Website-hosting/Contentmanagementsysteem (CMS)

WordPress is een systeem om een website, blog of een webshop mee te beheren. WordPress is opensourcesoftware om websites te realiseren, die onder de voorwaarden van de GNU General Public License (GPL) wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een grotere groep ontwikkelaars ondersteund. WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem.[1] Van oorsprong was WordPress beperkt tot een systeem om weblogs mee te maken. WordPress maakt gebruik van de programmeertaal PHP. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database. Per WordPress-installatie is één site te beheren. Voor een meervoudige installatie is WordPress Multisite beschikbaar. WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is. WikipediaBegrip. (z.d.). In Wikipedia. Geraadpleegd op 30-11-2020, van https://nl.wikipedia.org/wiki/WordPress

Mailchimp

E-mailmarketing tool

Met Mailchimp maakt u gelikte nieuwsbrieven, uitnodiging en posters. Mailchimp is een Amerikaans marketingautomatiseringsplatform en e-mailmarketingservice. Het is de handelsnaam van de operator, Rocket Science Group, een Amerikaans bedrijf opgericht in 2001 door Ben Chestnut en Mark Armstrong,[6] met Dan Kurzius toetreden op een later tijdstip. [7] [8] “Mailchimp, vernoemd naar hun meest populaire e-card karakter, gelanceerd in 2001 en bleef een nevenproject voor meerdere jaren, het verdienen van een paar duizend dollar per maand.” [9] Mailchimp begon als een betaalde dienst en voegde in 2009 een freemium-optie toe. Binnen een jaar was het aantal gebruikers gegroeid van 85.000 naar 450.000. [10] In juni 2014 stuurde het meer dan 10 miljard e-mails per maand namens zijn gebruikers. [11] In 2017 kreeg het bedrijf dagelijks 14.000 nieuwe klanten. In Wikipedia. Geraadpleegd op 01-12-2020, van https://en.wikipedia.org/wiki/Mailchimp

Trello

Project- en taakmanagement tool

Trello is een tool die bedoeld is om projecten te managen. Trello is een web-based Kanban-stijl lijst-making applicatie die een dochteronderneming van Atlassian. [5] Oorspronkelijk opgericht door Fog Creek Software in 2011, werd het gesponnen om de basis te vormen van een aparte onderneming in 2014[6][7] en later verkocht aan Atlassian in januari 2017. [8] Het bedrijf is gevestigd in New York City, VS[9] In Wikipedia. Geraadpleegd op 30-11-2020, van https://en.wikipedia.org/wiki/Trello

Drop Box

Clouddienst dataopslag

Dropbox is een clouddienst voor het online opslaan van bestanden. De gebruiker kan er bestanden mee synchroniseren met verschillende computers en mobiele apparaten en ze tegelijkertijd delen met derden. Dropbox synchroniseert bestanden tussen verschillende computers via de Dropbox-client die hiervoor gebruikmaakt van het internet. De Dropboxclient is geschreven in Python en is beschikbaar voor WindowsMac en Linux. Voor Linux is het pakket nautilus-dropbox beschikbaar, dat integratie met Nautilus (GNOME) biedt. WikipediaBegrip. (z.d.). In Wikipedia. Geraadpleegd op 30-11-2020, vanhttps://nl.wikipedia.org/wiki/Dropbox

Microsoft OneDrive

Online dataopslagdienst

Microsoft OneDrive (voorheen Windows Live Folders, Windows Live SkyDrive en Microsoft SkyDrive) is een dienst van Windows Live om bestanden op te slaan op internet. Men kan computerbestanden online zetten en ze daarna van iedere andere computer via het internet weer openen. Het is dus mogelijk bestanden met anderen te delen, bijvoorbeeld mensen die de persoon kent. De service biedt 5 GB gratis ruimte aan voor nieuwe gebruikers. Extra ruimte kan worden aangekocht. Gebruikers die al voor 22 april 2012 waren geregistreerd, kregen een opt-in om de 7GB-limiet gratis te verhogen naar 25 GB. Gebruikers kregen vanaf november 2014 van Office 365 geleidelijk aan onbeperkte ruimte.[1] In 2015 werd dit teruggeschroefd tot 1 TB; andere gebruikers krijgen sindsdien geen 15 GB meer, maar nog 5. Er kunnen met OneDrive voor Microsoft Windows en OS X bestanden tot 2 GB worden toegevoegd. WikipediaBegrip. (z.d.). In Wikipedia. Geraadpleegd op 30-11-2020, van https://nl.wikipedia.org/wiki/Microsoft_OneDrive

Google Drive

Clouddienst data opslag

Google Drive is een service voor bestandsopslag en synchronisatie die is gemaakt en wordt beheerd door Google.[1][2] Met Google Drive kunnen documenten in de cloud worden opgeslagen, bestanden worden gedeeld en documenten samen met anderen worden bewerkt. Google Drive omvat Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties (Google Docs), een virtueel kantoor dat het mogelijk maakt samen aan onder andere documenten, spreadsheets, presentaties, tekeningen en formulieren te werken. Bestanden die openbaar gedeeld worden op Google Drive kunnen door internetzoekmachines worden doorzocht. Google Drive werd gelanceerd op 24 april 2012[1] en heeft in oktober 2014 240 miljoen actieve gebruikers per maand.[3] WikipediaBegrip. (z.d.). In Wikipedia. Geraadpleegd op 30-11-2020, van https://nl.wikipedia.org/wiki/Google_Drive

Skype

Videobellen tool

Skype (uitspraak: skaɪp) is een VoIP-programma van Microsoft, waarmee men over het internet kan telefoneren. Het programma is gratis verkrijgbaar voor Windows (Windows 2000 en nieuwer), macOS (Mac OS X 10.3 of hoger), LinuxiOSAndroid en Windows Phone. Skype, geïntroduceerd in 2003, zegt vrij te zijn van spyware en is geschreven door de auteurs van KazaaNiklas Zennström en Janus Friis. WikipediaBegrip. (z.d.). In Wikipedia. Geraadpleegd op 30-11-2020, van https://nl.wikipedia.org/wiki/Skype

Zoom

Vergader tool

Zoom is een is een videoconferentie software waarmee de gebruiker online vergaderingen kan houden in de cloud. Weliswaar face-to-face vergaderen via een internetverbinding met leverancier en klanten. Bovendien kan de gebruiker kan communiceren zoals in real-life met alle gezichtsuitdrukkingen, etiketten en het presenteren van documenten. Zoom is weliswaar een essentiële tool voor kleine, middelgrote en grote teams die contact willen houden en hun dagelijkse workflows willen voortzetten.

LastPass 

Password manager

LastPass is een betrouwbare wachtwoordbeheerder die al de gebruikers zijn gebruikersnamen en wachtwoorden veilig opslaat op één centrale locatie. Kortom, een wachtwoordmanager als LastPass  helpt de gebruiker alle wachtwoorden onthouden. Alles wat de gebruiker ondertussen opslaat in LastPass wordt automatisch gesynchroniseerd.

Teamviewer

Afstandsbesturing tool

TeamViewer is een programma dat samenwerking mogelijk maakt tussen verschillende personen door de ondersteuning voor bestandsdeling en afstandsbesturing (via het internet). Het programma is beschikbaar voor WindowsMacLinuxiOS en Android. De Linux-versie is de Windows-versie die via de (ingebouwde) Wine-runtime gestart wordt. Het programma is in meerdere talen beschikbaar, waaronder het Nederlands. Hoewel het voornaamste doel van TeamViewer het op afstand bestuurbaar maken van besturingssystemen, behoren samenwerking tussen verschillende besturingssystemen en presentatie ervan ook tot de mogelijkheden. TeamViewer GmbH is in 2005 opgericht in Uhingen, Duitsland. TeamViewer gebruikt private/public key exchange van RSA en AES (256 bits)-versleuteling per sessie.[2] Echter, aangezien alleen een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig zijn, is het kwetsbaar voor phishing en/of social engineering. WikipediaBegrip. (z.d.). In Wikipedia. Geraadpleegd op 30-11-2020, vanhttps://nl.wikipedia.org/wiki/TeamViewer

Evernote

Digitaal notitieboek

Evernote is een digitaal notitieboek die ook de gebruiker zijn notuleertaken ondersteunt.  Evernote helpt om ideeën vast te leggen en ze sneller terug te vinden. Aan de notities die de gebruiker maakt kunnen bijlagen toevoegt worden zoals office-documenten, foto’s en geluidsopnames via de microfoon. Alles in Evernote is doorzoekbaar, inclusief de content van notities, notitieboeken, labels en bijlagen. Dankzij de synchronisatie tussen al je apparaten heb je je notities altijd bij de hand.

Hoewel Evernote niet specifiek bedoeld is voor notuleren (er kunnen geen contactpersonen en agenda-items geïmporteerd worden), is het er voor de rest wel uitermate voor geschikt. De gebruiker kan een vergadering aanmaken als item, en daar tekst invoegen, maar ook afbeeldingen, krabbels en aantekeningen, en indien nodig ook audio-opnames van de betreffende vergadering . Handig is ook de mogelijkheid om to-do-lijstjes aan te maken in de app, hetgeen prima werkt als lijst met actiepunten. De grote kracht is natuurlijk dat Evernote synchroniseert met het online account, zodat je de notulen na afloop direct beschikbaar hebt op je desktop.

Toggl

Tijdregistratie tool

Toggl is een web based tijdregistratie tool, waarmee de gebruiker de tijd van elke taak die uitgevoerd wordt kan vastleggen. De gebruiker kan Toggl gebruiken voor time management en word hierdoor productiever. Aan iedere klant worden projecten gekoppeld. Binnen het project worden taken weggeschreven. Het is achteraf mogelijk om te zien hoeveel uur er aan een project is besteed.

WeTransfer

Documenten delen

WeTransfer is een Nederlandse down- en uploaddienst waarmee grote bestanden tot twintig gigabyte verstuurd kunnen worden. Met de dienst kunnen documenten, foto’s, muziek, presentaties en video gedeeld worden met maximaal 20 ontvangers. Alle bestanden worden 7 dagen bewaard door de dienst. WikipediaBegrip. (z.d.). In Wikipedia. Geraadpleegd op 30-11-2020, van https://nl.wikipedia.org/wiki/WeTransfer

Hootsuite

Social media planner

Hootsuite is een social media management systeem waar de gebruiker tientallen social media accounts mee kan beheren. Ook kan de gebruiker verschillende gegevens analyseren. Met Hootsuite kan vooruit gewerkt worden. Hootsuite is ‘s werelds meest gebruikte social media management platform.

Geplaatst op

Werkwijze

man in white dress shirt sitting beside brown wooden table with macbook air
Photo by Jack Sparrow on Pexels.com

Zie graag onder aangegeven de werkwijze van de samenwerking met Virtual Professional (VP) Zlokker. Mijn werkwijze is gericht op een flexibele samenwerking.

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen wij elkaar organisatorische vragen stellen. Uw wensen worden geïnventariseerd en alle verwachtingen en mogelijkheden worden naar elkaar uitgesproken. Bovendien maken wij samen duidelijke afspraken over de tijdsduur en bevoegdheden. Ook maken wij afspraken over welke software of online platformen er gebruikt worden.

Voorstel

Als opdrachtgever huurt u mij weliswaar in voor een (vast of flexibel) aantal uren per week, op projectbasis of voor incidentele (ad-hoc) werkzaamheden. Bovendien werk ik vanaf mijn eigen werkplek maar werken op locatie is ook mogelijk. Intussen vertaal ik de gemaakte afspraken en wensen naar een vrijblijvende offerte. Terwijl u alle informatie op zich neemt, neem ik na drie dagen telefonisch contact met u op en spreken we de offerte en eventuele vragen aan uw kant samen door.

Inwerkperiode

Indien wij samen aan de slag gaan, volgt er eerst een inwerkperiode waarin u mij goed brieft wat u van me verwacht. Het is belangrijk dat wij samen van te voeren de werkzaamheden bepalen en vastleggen. De inwerkperiode bedraagt meestal 2 uur. U wordt niet gefactureerd voor de inwerkuren.

De meeste klanten vinden  dat ze ongeveer een uur aan coaching besteden, en vervolgens feedback geven. Houd u er rekening mee dat een VP net als een nieuwe werknemer in uw bedrijf is. Dit zodat u  weet dat het nodig is om wat tijd te besteden zoals aan coaching van uw VP zodat de werkzaamheden voltooid worden zoals aangegeven. Dit kan een eenvoudig document met instructies zijn, of een diepgaand Skype gesprek zijn.

Samenwerking

Via Zoom/Skype, WhatsApp of mail kunnen wij overleggen. Op de pagina Tools vindt u voor meer informatie betreffende onze online samenwerking. Ik werk op basis van pakketten met een vast aantal uren en tarief. Hierdoor weet u exact wat u kunt verwachten.

Evaluatie

Aan het eind van het project (of tussentijds bij een langdurige samenwerking) zal ik om feedback vragen over hoe je de samenwerking vind of vond gaan.

Geplaatst op

Voordelen

photo of people doing handshakes
Photo by fauxels on Pexels.com

De 5 voordelen van samenwerken met een Virtual Professional (VP)

Groei

U kunt niet alle taken zelf uitvoeren en tegelijkertijd focussen op uw core business. Extra hulp bij bepaalde projecten is essentieel voor uw bedrijfsgroei. Om een onderneming naar een volgend niveau te kunnen brengen is samenwerking nodig met een VP zoals Zlokker, die zich volledig inzet voor uw bedrijf. Een VP is iemand die met u meedenkt, die nieuwe inzichten aandraagt en die begrijpt wat uw bedrijf nodig heeft. Een VP laat uw bedrijf groeien. U kunt diverse taken aan een VP uitbesteden, waardoor u beter kunt focussen op uw core business. Door een VP in te huren vergroot u de mogelijkheden tot de groei van uw bedrijf.

Online zichtbaarheid

Het is voor bedrijven in belangrijk om online vindbaar en zichtbaar te zijn. Social media spelen hier een grote rol in. Een VP neemt taken van u over zoals het plaatsen van post, updates bijhouden, het bijhouden van comments en berichten.

Flexibel

Elke ondernemer heeft pieken en dalen in opdrachten of projecten. Met een VP kunt u een flexibele kracht inschakelen wanneer het nodig is.

Minder werkdruk

Doordat een VP alle minder leuke taken die noodzakelijk zijn op zich neemt, heeft u hier geen zorgen meer over. Uw werkdruk zal hierdoor afnemen, want u bent nu geen uren meer kwijt aan al deze bijkomende taken. Het voordeel om met een VP samen te werken is dat er continuïteit komt in het uitvoeren en stroomlijnen van de werkzaamheden. Hierdoor kunt u op uw werk / core doel focussen. Een ander voordeel is dat ik vaak sneller ben in dit soort taken omdat dit mijn expertise is.

Lage kosten

Door een VP in te schakelen wordt er meer werk gedaan in minder tijd. Een VP inhuren lijkt duur maar u hoeft geen personeelskosten te betalen. Geen kantoor, laptop, telefoon, vakantiegeld, bonus, pensioen of ziektekosten te betalen. Uw enige kostenpost zijn de daadwerkelijk gewerkte uren. Daarnaast kunt u de btw op uw factuur terug vragen en het loon van een VP valt onder zakelijke kosten, deze kunt u aftrekken van uw inkomstenbelasting. Omdat ik virtueel en opstand werk, heb jij geen extra kosten voor het inzetten van mij. Ik werk met mijn eigen apparatuur.

Geplaatst op

Waarom samenwerken met een VP?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is joe-gardner-fn_bt9fwg_e-unsplash.jpg

Wilt u samenwerking met een Virtueel Professional (VP)?

Zijn onder aangegeven problemen herkenbaar voor u? Stop met uw zoektocht en start een samenwerking met VP Zlokker.

Gebrek aan tijd

Bent u regelmatig ‘gedwongen’ om ’s avonds of in het weekend door te werken, omdat u anders niet alles af krijg? Aan het eind van de werkweek staan er regelmatig nog taken op uw takenlijst waar u niet aan toekomst? U moet een opdracht weigeren of een opdrachtgever doorverwijzen naar anderen, omdat u geen tijd heeft?

Gebrek aan omzet

Om een goede omzet te kunnen behalen is het verstandig gebruik te maken van technologie. Dit is te doen met Social Media of door het gebruik te maken van een website. Door het maken of laten maken van een website zorgt u ervoor dat u de juiste bezoekers kunt bereiken die interesse hebben in uw aangeboden diensten. Een website is doelgericht verhoogd uw omzet.

Gebrek aan kennis

Als ZZP’er heeft u vooral verstand van uw eigen werkzaamheden en minder van online marketing. Het gebrek aan kennis is dan ook een prima reden om online marketing uit te besteden. Er zijn verschrikkelijk veel systemen om websites mee te maken. Ambitieuze ondernemers e laten vaak een WordPress website maken. Dit content management systeem (CMS) wordt inmiddels door bijna een derde van alle (!) websites ter wereld gebruikt.

Ontbreken van resultaten

Bent u druk bezig om uw website te promoten, maar ziet u dat niet terug in de resultaten? Online marketeers werken resultaatgericht aan de hand van een vaste procedure. Bijvoorbeeld door eerst te kijken waar de knelpunten liggen en vervolgens aan te pakken.

Geplaatst op

24/7 Notuleerservice Amsterdam

photo of people having meeting

Bedankt voor de interesse in Zlokker!

Als u op zoek bent naar een professionele verslaglegger voor uw vergadering of bijeenkomst, bent u bij 24/7 Notuleerservice Amsterdam aan het juiste adres! Met ruim 20 jaar ervaring als directiesecretaresse is 24/7 Notuleerservice Amsterdam gespecialiseerd in diverse vormen van verslagleging. Afhankelijk van het doel van de notulen zijn er diverse mogelijkheden tot verslaglegging.

 • Notulen worden snel en correct aangeleverd.
 • Uitwerking in uw eigen huisstijl of format.
 • Gegevens worden vertrouwelijk behandeld, VOG-verklaring is beschikbaar.
 • Professionele opname-en uitwerkapparatuur waarmee een snelle verwerking gegarandeerd is.
 • Uitwerking in het Nederlands of Engels mogelijk.

Wanneer u een aanvraag indient, neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.