Geplaatst op

Internationaal ondernemen

Op zoek naar een Virtual Professional met Engels als voertaal!

person with toy airplane on world map
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Gaat u Internationaal ondernemen? Zlokker ondersteunt ondernemers ook in het buitenland!

Zlokker helpt ondernemer bij het opbouwen en versterken van het internationaal ondernemerschap door ondersteuning aan te bieden als Virtual Professional(VP). Kortom, ik ben uw eerste aanspreekpunt in het buitenland en ik onderhoudt contact met uw klanten en leveranciers.

Verder kunt u tijdens vak- en handelsbeurzen netwerken en oriĆ«nteren op de markt van uw keuze. Bovendien organiseert de Nederlandse overheid regelmatig seminars, matchmakingevents, economische missies en handelsreizen. In de evenementenkalender vindt u alle door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) verzorgde (digitale) evenementen terug, op datum. In de Agenda Internationaal Ondernemen kunt u een selectie maken van (digitale) evenementen of handelsmissies op land, onderwerp en sector.

De RVO is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Deze dienst heeft als doel om ondernemend Nederland verder te helpen. Om dit te kunnen doen biedt RVO voorlichting & advies, financiering en contacten. Het maakt niet uit in welke fase je onderneming zit, je kunt er met allerlei ondernemersvragen terecht. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam en internationaal ondernemen. Ook heeft de RVO verschillende regelingen en subsidies waar je als (startende) ondernemer gebruik van kunt maken.

Wanneer u internationaal onderneemt is het fijn om een ervaren VP als Zlokker te hebben die ondersteuning kan aanbieden in het land waar u zaken doet. Weliswaar, voor ondernemers met internationale ambities is het soms lastig om te communiceren met nieuwe partners in het buitenland. Zlokker kan een aantal taken van u uit handen nemen!

Zlokker is uw eerste aanspreekpunt in het buitenland!

smiling formal male with laptop chatting via phone
  • Internationaal telefoon- en agendabeheer (Engels)
  • Opzetten van internationale conference calls (Engels)
  • Organiseren en notuleren van bijeenkomsten in het buitenland (beheer inschrijvingen, communicatie naar deelnemers, documentatie voorbereiden, contact met locatie)

Neem contact op: Info@zlokker.com

Zlokker is uw eerste aanspreekpunt in het buitenland!

person writing on notebook
  • Vertalen van e-mails, brieven en documenten (Engels-Nederlands)
  • Mailbox beheer en correspondentie (Engels)
  • Boeken van zakenreizen en hotelaccommodaties in het buitenland

Neem contact op: Info@zlokker.com

Links naar internationaal ondernemerschap!

Neem contact op: Info@zlokker.com