Alle artikelen zijn op voorraad, is dit niet het geval dan zal de levertijd aangegeven zijn.

Verzenden

Bestelt u op werkdagen voor 15:00 uur dan wordt het product nog dezelfde dag door ons verzonden.

Grootste deel van de zendingen de volgende dag bij u afgeleverd. 

Omdat Kantoorartikelen webshop ernaar streeft om uw aankopen zorgvuldig te verpakken en schadevrij bij u af te leveren, betaalt u een bijdrage in de verzendkosten. Voor het afleveren van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van de artikelsoort.  

Kantoorartikelen webshop zal een bijdrage berekenen van €7,95 voor de verzending van de artikelen in rekening brengen. Voor bestellingen boven de 75,00 euro rekenen wij geen verzendkosten. Voor artikelen die niet als brievenbuspakket verzonden kunnen worden zal Kantoorartikelen webshop een  bijdrage berekenen van €13,80. De tarieven voor buitenland zullen automatisch berekent en aangegeven worden vóór een bestelling wordt geplaatst en betaald.

Vóór de betaling ziet u wat de verzendkosten van uw bestelling zal zijn.

Als u artikelen uit meerdere verzendtarieven bestaat, betaalt u alléén de verzendkosten van de artikelen met het hoogste tarief.

Mocht Kantoorartikelen webshop uw bestelling in meerdere keren leveren, om welke reden dan ook, betaalt Kantoorartikelen webshop de extra verzendkosten.

Retourneren

Indien u niet geheel tevreden bent met uw aankoop, dan heeft u 14 dagen de tijd om uw besteld artikel te retourneren, zonder opgaaf van reden.

U bent verantwoordelijk voor de kosten van retournering. De retouren dienen aangetekend te worden verzonden zodat er getekend dient te worden voor ontvangst van de geretourneerde artikelen. Kantoorartikelen webshop is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen. Het is ook mogelijk de artikelen te retourneren in onze winkel.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag: waarop u het artikel in uw bezit heeft; bij meerdere artikelen in een bestelling, welke afzonderlijk aan u worden geleverd, waarop u het laatste artikel heeft ontvangen.

Kantoorartikelen webshop vraagt u de volgende stappen te nemen bij het retour sturen van uw bestelling: 

  1. Stuur het product, indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking, onbeschadigd retour. Mocht het product toch beschadigd zijn, dan zullen wij deze terug nemen, de schade aan het product zal bij de u in rekening worden gebracht; 
  2. Vul onderaan het volledige retourformulier in en verzend deze op de dag van retournering; 
  3. Wij wachten met de terugbetaling tot wij het artikel hebben ontvangen;
  4. Wij betalen het bedrag  uiterlijk 14 dagen na ontbinding aan u terug;
  5. Wij betalen u het aankoopbedrag terug.

%d bloggers liken dit: