Over Zlokker

blue and purple color pencils
Photo by Pixabay on Pexels.com

Zanika Lokker

Virtual Professional

Zlokker is op 1 januari 2018 opgericht door mijzelf, Zanika Lokker.

Met ruim twintig jaar ervaring ben een professional binnen mijn vakgebied en daardoor gespecialiseerd in het ondersteunen van drukbezette managers en ondernemers op afstand.

Werk goed uitvoeren met een persoonlijke aanpak, daar sta ik voor! In de afgelopen tien jaar heb ik verschillende websites gemaakt die mijn cliënten hebben geholpen om hun doelen te bereiken. Mede hierdoor heb ik een kantoorartikelen webshop per 02-03-2021 gelanceerd.

Als professional binnen mijn vakgebied ben gespecialiseerd in het maken van verslagen en bied daarom de dienst Dagelijks Management aan. Ik verzorg professionele, onafhankelijke verslaglegging van diverse bijeenkomsten. Ik zie en begrijp snel hoe de lijnen lopen en ik ben gewend om tot en met niveau van Raad van Bestuur/Directie te ondersteunen.

Zzp’ers en kleine Mkb’ers realiseren zich dat een bedrijf bouwen niet alleen gaat. Als u wilt groeien als ondernemer kunt u een Virtual Professional (VP) zoals Zlokker aan uw bedrijf koppelen, die urgente taken voor u kan overnemen en uitvoeren.

Mijn taak begint bij u: begrijpen wat u nodig heeft zodat ik u oplossingen kan aanbieden die voldoen aan uw verwachtingen. Ik ben beschikbaar om nieuwe opdrachten aan te nemen.

Diensten

Referenties

Dhr. A.J. M

Als internationaal consultant op vereenvoudiging van grenspassageprocedures voor agrarische goederen ben ik veel op reis. Om zoveel mogelijk tijd te kunnen besteden aan mijn klanten en internationale contacten heb ik als enige jaren een aantal taken ondergebracht bij mijn Virtual Professional, Zanika Lokker. Zanika verzorgd mijn agenda , regelt afspraken, boekt mijn reizen en zorgt voor de verslaglegging en administratie.  Zij ontzorgd mij volledig en neemt alle routinetaken over zodat ik mij kan concentreren op het inzetten van mijn expertise. Zij is zeer gemotiveerd, zorgvuldig en nooit te beroerd om een tandje bij te zetten, als dat voor het werk noodzakelijk is.

Haar competenties en vaardigheden liggen op het gebied van communicatie en organisatie. Zij heeft inmiddels een behoorlijke ervaring , beschikt over organisatiesensitiviteit  en is goed in staat mijn bedrijf te representeren. Kortom ik ben zeer tevreden over de plezierige samenwerking en de resultaten.

Dhr. E. Majoor

Ik heb mijn website door Zlokker laten maken en ik ben hierdoor nu al reeds 3 jaar klant. Zij neemt haar service hoog in het vaandel, houd zich aan de gemaakte afspraken en voert wijzigingen direct door. 

Zanika neemt heel veel administratieve taken van mij over waardoor ik mijzelf kan focussen op mijn werkzaamheden. 

Als je een assistente zoekt waar je op kan bouwen en vertrouwen, kan ik Zlokker zeker aanbevelen.

Mevr. A. Nijenhuizen

blue and purple color pencils
Photo by Pixabay on Pexels.com