De 5 voordelen van samenwerken met een Virtual Professional (VP)

Groei

U kunt niet alle taken zelf uitvoeren en tegelijkertijd focussen op uw core business. Extra hulp bij bepaalde projecten is essentieel voor uw bedrijfsgroei. Om een onderneming naar een volgend niveau te kunnen brengen is samenwerking nodig met een VP zoals Zlokker, die zich volledig inzet voor uw bedrijf. Een VP is iemand die met u meedenkt, die nieuwe inzichten aandraagt en die begrijpt wat uw bedrijf nodig heeft. Een VP laat uw bedrijf groeien. U kunt diverse taken aan een VP uitbesteden, waardoor u beter kunt focussen op uw core business. Door een VP in te huren vergroot u de mogelijkheden tot de groei van uw bedrijf.

Online zichtbaarheid

Het is voor bedrijven in belangrijk om online vindbaar en zichtbaar te zijn. Social media spelen hier een grote rol in. Een VP neemt taken van u over zoals het plaatsen van post, updates bijhouden, het bijhouden van comments en berichten.

Flexibel

Elke ondernemer heeft pieken en dalen in opdrachten of projecten. Met een VP kunt u een flexibele kracht inschakelen wanneer het nodig is.

Minder werkdruk

Doordat een VP alle minder leuke taken die noodzakelijk zijn op zich neemt, heeft u hier geen zorgen meer over. Uw werkdruk zal hierdoor afnemen, want u bent nu geen uren meer kwijt aan al deze bijkomende taken. Het voordeel om met een VP samen te werken is dat er continuïteit komt in het uitvoeren en stroomlijnen van de werkzaamheden. Hierdoor kunt u op uw werk / core doel focussen. Een ander voordeel is dat ik vaak sneller ben in dit soort taken omdat dit mijn expertise is.

Lage kosten

Door een VP in te schakelen wordt er meer werk gedaan in minder tijd. Een VP inhuren lijkt duur maar u hoeft geen personeelskosten te betalen. Geen kantoor, laptop, telefoon, vakantiegeld, bonus, pensioen of ziektekosten te betalen. Uw enige kostenpost zijn de daadwerkelijk gewerkte uren. Daarnaast kunt u de btw op uw factuur terug vragen en het loon van een VP valt onder zakelijke kosten, deze kunt u aftrekken van uw inkomstenbelasting. Omdat ik virtueel en opstand werk, heb jij geen extra kosten voor het inzetten van mij. Ik werk met mijn eigen apparatuur.

Aanbevolen artikelen

%d bloggers liken dit: