calm young ethnic lady typing on laptop sitting on couch in cozy apartment

Zie graag onder aangegeven de werkwijze van de samenwerking met Virtual Professional (VP) Zlokker. Mijn werkwijze is gericht op een flexibele samenwerking.

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen wij elkaar organisatorische vragen stellen. Uw wensen worden geïnventariseerd en alle verwachtingen en mogelijkheden worden naar elkaar uitgesproken. Bovendien maken wij samen duidelijke afspraken over de tijdsduur en bevoegdheden. Ook maken wij afspraken over welke software of online platformen er gebruikt worden.

Voorstel

Als opdrachtgever huurt u mij weliswaar in voor een (vast of flexibel) aantal uren per week, op projectbasis of voor incidentele (ad-hoc) werkzaamheden. Bovendien werk ik vanaf mijn eigen werkplek maar werken op locatie is ook mogelijk. Intussen vertaal ik de gemaakte afspraken en wensen naar een vrijblijvende offerte. Terwijl u alle informatie op zich neemt, neem ik na drie dagen telefonisch contact met u op en spreken we de offerte en eventuele vragen aan uw kant samen door.

Inwerkperiode

Indien wij samen aan de slag gaan, volgt er eerst een inwerkperiode waarin u mij goed brieft wat u van me verwacht. Het is belangrijk dat wij samen van te voeren de werkzaamheden bepalen en vastleggen. De inwerkperiode bedraagt meestal 2 uur. U wordt niet gefactureerd voor de inwerkuren.

De meeste klanten vinden  dat ze ongeveer een uur aan coaching besteden, en vervolgens feedback geven. Houd u er rekening mee dat een VP net als een nieuwe werknemer in uw bedrijf is. Dit zodat u  weet dat het nodig is om wat tijd te besteden zoals aan coaching van uw VP zodat de werkzaamheden voltooid worden zoals aangegeven. Dit kan een eenvoudig document met instructies zijn, of een diepgaand Skype gesprek zijn.

Samenwerking

Via Zoom/Skype, WhatsApp of mail kunnen wij overleggen. Op de pagina tools vindt u voor meer informatie betreffende onze online samenwerking. Ik werk op basis van pakketten met een vast aantal uren en tarief. Hierdoor weet u exact wat u kunt verwachten.

Tools

cheerful surprised woman sitting with laptop
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Pakketten

woman coding on computer
Photo by ThisIsEngineering on Pexels.com

Evaluatie

Aan het eind van het project (of tussentijds bij een langdurige samenwerking) zal ik om feedback vragen over hoe je de samenwerking vind of vond gaan.

Aanbevolen artikelen

%d bloggers liken dit: